Velkommen til Gentofte Gospel Choir

 


Gentofte Gospel Choir synger Julen ind med nyt musikanlæg og gæstesolister

Til koncerten præsenterer koret sit nye musikanlæg, som giver endnu bedre gospel-lyd i kirken. Og der kommer hele to eksterne gæstesolister, den kendte saxofonist Thomas Edinger, som har spillet sammen med koret flere gange før, bl.a. til Bellevue-koncerterne, og en gæst til, som er en jule-overraskelse, som først afsløres til koncerten.

Det store kor på op imod 100 sangere ledes af chefdirigent Claus Christensen, meddirigent Sara Broberg og pianist Mikael Nordmark.
Korets chefdirigent, Claus Christensen, udtaler om koncerten: ”Vi har igennem flere år ønsket os et nyt lydanlæg, som er målrettet gospel-musik og sang, og som kan håndtere store rum som eksempelvis Messiaskirken. Vi har købt noget godt kram, som vi er afsindig spændte på at prøve af og præsentere for publikum. At vi så også kan byde hele to gæstesolister velkommen, er helt fantastisk.”

Korets bestyrelsesformand, Astrid Thomas, supplerer: ”Vi er meget taknemmelige for at have modtaget generøs støtte fra Lilli Zinglers fond til indkøb af det nye musikudstyr. Det har været stærkt medvirkende til at gøre det muligt for os som kor at foretage så stor en investering på op imod 50.000 kr. Korets medlemmer er alle sammen glade amatører, som løftes musikalsk af vores professionelle musikalske ledelse, og nu også af et top tunet lydudstyr. Vi kan næsten ikke få armene ned.”

Claus Christensen afslutter: ”Vi kommer til at synge mange af de kendte julesange, suppleret med lidt nyt, og der vil helt sikkert også blive noget at synge med på for publikum.”

Koncerten er kl. 16, og der kan købes billetter på Billetto.dk eller evt. overskydende billetter i døren. Pris er kr. 100 for voksne, + plus evt. gebyr. Børn under 12 år er gratis.
Køb på : https://billetto.dk/…/julekoncert-med-gentofte-gospel…
Bedste Gospel- og Julehilsner

 
 
 
 

En lille hilsen fra Coronatider :

The Show must go on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GGC persondatapolitik: GPDR

Fotograf: Sune Tølløse fra Keynotepictures
Følg os på Facebook – klik her
Følg os på Instagram @GentofteGospelChoir