Kunstnere 2008 – 2012

Linda Andrews – Gæstedirigent/Solist
Linda er sanger, sangskriver, instruktør, vocalcoach og tidligere chefdirigent i Gentofte Gospel!
Linda har arbejdet som proff. sangerinde i mange år og har arbejdet for Carola, johnny Logan, Blå Øjne, Creamy og mange flere!
I 2009 vandt Linda Andrews sangkonkurrencen X-Factor og har siden hen fået rigtig godt gang i solokarieren.

Nellie Ettison
Solist og producer: startede som ung teenager og er i dag professionel sanger, sangskriver og producer indenfor jazz, pop, R n ‘B – stjerne på den internationale klubscene og sanger i TV2’s husorkester ’The Antonelli Orchestra’ i Vild med dans.

Sofie Hermind – Dirigent/solist
Sofie er komponist og vokalcoach.
Sofie er uddannet sanger og musik- og bevægelseslærer fra det danske rytmiske musikkonservatorium. Hun har dirigeret kor og lavet gospelmusik i 10 år og er en af de markante personligheder i det danske gospelmiljø. Sofie Hermind er en fremragende og dragende sanger og solist, og har medvirket på flere plader.

Kathrine Brøndsted
Solist: Backingsanger for flere danske topsangere de sidste 15 år – udgivet flere CD’er, den ene i samarbejde med Holger Laumann. Korleder for ungdomsgospelkoret MY Gospel og vocal coach.


Julie Lindell
Solist, korleder og en af den danske gospelscenes største talenter. Backingsanger for bl.a. Cliff Richard, Sanne Salomonsen, Søs Fenger – og i sensommeren 2004 på turné med storsælgende Will Young.

.

Lawrence Johnson
Med 25 års erfaring som kreativ direktør, vocal coach, arrangør og producer samt medstifter af London Community Gospel Choir har han været en af de største inspirationskilder indenfor gospelgenren i Nordeuropa. Hans kendetegn er at få gospelkorsangere til at yde det ypperste på scenen.

Solomon Facey – Gæstedirigent
En af Londons mest dynamiske Gospel-dirigenter, kendt for sin høje energi og karisma.
Han begyndte at undervise og lede sit lokale kirkekor (Ministry of Praise choir) i 1994. Solomon dannede derefter Unity Gospel Choir, der bestod af unge fra hele hans lokale samfund. Koret blev meget populært og fik snart en stor fanskare. Seneste nye projekt er koret Sound of tha Saintz.

Mark Walker
Kapelmester med mere end 20 års erfaring. Startede på trommer som 4-årig – men siden været pianist i bands med amerikanske musikere som Commissioned, Candi Stanton, Dorinda Clark – I Europa med R.Kelly, Simply Red, Gloria Gaynor, Westlife, All Saints o.m.a.

Tony Momrelle
En af de mest spændende sangere/sangskrivere på den britiske scene. Siden barnsben har han levet og åndet med gospelmusikken, bl.a. været backingsanger for Elton John, Celine Dion, Sade, Andrea Bocelli, Gwen Stefani, Robert Palmer, solist i Gospel music group SEVEN o.m.a.