Om Gentofte Gospel Choir

Dirigenter og pianist
Gentofte Gospel Choir’s musikalske ledelse består af chefdirigent Claus Christensen og Sara Broberg, som også optræder som solister ved koncerter og gudstjenester. Det musikalske står en af skandinaviens bedste keyboardspillere for – Mikael Nordmark.

Repertoire
Gentofte Gospel Choir har et bredt repertoire. Vi synger både gamle og nye gospelsange fra USA, men især gospelkompositioner skrevet af Claus Christensen og Mikael Nordmark.

Medlemmer og øveaften
Gentofte Gospel Choir har ca. 125 erfarne gospelsangere, der mødes hver tirsdag kl. 19.00 – 21.30 i Messiaskirken, Hartmannsvej 46, 2900 Hellerup.
I løbet af en sæson vil der også blive arrangeret både stemmetræning, solisttræning og workshops for korets medlemmer.

Arrangementer
Gentofte Gospel Choir afholder 4 årlige gospel nights i Messiaskirken. Desuden afholdes koncert i forbindelse med afslutning af hver halvårssemester – sommerkoncert og julekoncert. Endelig afholder Gentofte Gospel Choir en workshop hvert efterår, som de seneste 3 år er kulmineret i et stort gallashow på Bellevue Teatret. Herudover medvirker koret ved private arrangementer for firmaer og foreninger samt ved konfirmationer i Messiaskirken.
Læs mere om hvornår du kan opleve Gentofte Gospel Choir under menupunktet Arrangementer.

Booking
Booking sker via denne hjemmeside under menupunkt Booking

Andre kor tilknyttet Messiaskirken
Gentofte Gospel Choir og Messiaskirken har et ungdomskor – MY Gospel, som ledes af Sara Broberg. Derudover har Messiaskirken et koncertkor med et klassisk kirkemusikalsk repertoire – dette kor ledes af Messiaskirkens organist og kantor, Kriztina Vas Nørbæk.