Sabrina Joy Ramikie – Solist

Sabrina er født og opvokset i London. Sabrina har spillet en stor rolle i den britiske musik scene hidtil.
Sabrina begyndte at synge som barn og professionelt som 7 årig. Hun fortsatte på step- og ballet skole, spillede klaver, tog teater uddannelse, scenekunst skole og gik på universitetet.

Sabrina er en meget dygtig professionel fuldtids Lead & Session sanger, sangskriver, vokal og harmoni arrangør og musik lærer. Vocal Power, Tone og tekniske færdighed er blot nogle få af hendes mange styrker.
En udsøgt, alsidig, pålidelig, beslutsom, boblende og afslappet karakter. Sabrina kan tilpasse sig nye omgivelser med lethed og finder det udfordrende med nye oplevelser og kan gribe kreative koncepter hurtigt.
Sabrina har en meget unik stil, og kan skabe nye individuelle stilarter til alle de forskellige typer af musik, men kan uden problemer mixe med andre sangere i en gruppe.
Sabrinas største indflydelse og kærlighed er til Gospel Music, og hun elsker Gud, som hjælper hende til at være meget oprigtig, når hun synger og virkelig udtrykker sin kærlighed til Gud. Selv om Sabrina elsker gospelmusik tager hun også på UK og Europa ture med folk som ‘Westlife’, ‘Florenze and the Machine’ og Sister Act medlemmer. Hun har medvirket i berømte tv-udsendelser og radio shows som The Jonathan Ross Show, GMTV og X-Factor. Hun har sunget ved festivaler som ‘V Festival, Glastonbury, Isle of White Festival’ og har sunget foran folkemængder så store som 80.000 inklusive 02 Arena folk.

I øjeblikket synger Sabrina gospel i “Sound of Tha Saintz ‘, ‘ Shekinah Singer” og arbejder sammen med ‘London Community Gospel Choir.
Sabrina er i øjeblikket medlem af, og sanger i et teater ensemble “The Songs Of Sister Act”, som har turneret i England, Holland og er på vej til München.

MUSICAL INFLENCES
Clark søstre, Kim Burrell, Kirk Franklin, og Tye Tribbett, Aretha Franklin, Anita Baker, Mariah Carey, Michael Jackson Celine Dion, Whitney Houston, Beyonce, Ella Fitz Gerald, Donny Hathaway, Luther Vandross, Barbara Streisand

Klik her for at høre Sabrina synge Ecourage Yourself