Kunstnere 2010

Claus Christensen – Chefdirigent/Solist
Claus er komponist, tekstforfatter og sanger.
Er vokset op med Gospel traditionen, tournerede første gang med et gospel kor i England 1988 kun 14 år gammel.
Siden har han skrevet sange, sunget backing, arbejdet sammen med navne som Sanne Salomonsen, Rasmus Seebak, Sukkerchok, Cher (us), Cliff Richard(uk), Blå Øjne, Sasha Duppont, Anna David, Simon Mattew, Linda Andrews og mange flere.

Læs mere om Claus her

Sofie Hermind – Dirigent/solist
Sofie er komponist og vokalcoach.
Sofie er uddannet sanger og musik- og bevægelseslærer fra det danske rytmiske musik konservatorium. Hun har dirigeret kor og lavet gospelmusik i 10 år og er en af de markante personligheder i det danske gospelmiljø. Sofie Hermind er en fremragende og dragende sanger og solist, og har medvirket på flere plader og spillet et utal af koncerter.

Læs mere om Sofie her

Nellie Ettison – Dirigent/Solist
Nellie er solist og producer.
Nellie startede som ung teenager og er i dag professionel sanger, sangskriver og producer indenfor jazz, pop, Rhytm’n’Blues – stjerne på den internationale klubscene og topaktuel sanger i TV2’s husorkester ’The Antonelli Orchestra’ i Vild med dans og Så det synger.

Mikael Nordmark – Kapelmester/keyboard
Har arbejdet sammen med kunstnere som Ida corr, Anna david, Andrew strong, Daniel, Marie Carmen Koppel, Bryan Rice, the loft, ataf, ms mukupa og Christina Undhjem for at nævne nogle stykker. Mikael har spillet 3 sæsoner i DRs band i tv showet ”x-factor”.

Linda Andrews – Gæstedirigent/Solist
Linda er sanger, sangskriver, instruktør, vocalcoach og tidligere chefdirigent i Gentofte Gospel!
Linda har arbejdet som proff. sangerinde i mange år og har arbejdet for Carola, johnny Logan, Blå Øjne, Creamy og mange flere!
I 2009 vandt Linda Andrews sangkonkurrencen X-Factor og har siden hen fået rigtig godt gang i solokarieren og turneret Danmark rundt og medvirket til utallige arrangementer!

Læs mere om Linda her

Solomon Facey – Gæstedirigent
En af Londons mest dynamiske Gospel kor dirigenter, kendt for sin høje energi og karisma.
Han begyndte at undervise og lede sit lokale kirkekor (Ministry of Praise choir) i 1994. Solomon dannede derefter Unity Gospel Choir, der bestod af unge fra hele hans lokale samfund. Koret blev meget populært og fik snart en stor fanskare.

Læs mere om Solomon her

Sabrina Joy Ramikie – Gæstesolist
Født og opvokset i London. Sabrina har spillet en stor rolle i den britiske musik scene hidtil.
Sabrina begyndte at synge som barn og professionelt som 7 årig. Hun fortsatte på step- og ballet skole, spillede klaver, tog teater uddannelse, scenekunst skole og gik på universitetet.

Læs mere om Sabrina her